Camino Logo

Camino Logo: als een credencial, maar dan mooier!

Aan de pelgrims van de Pelgrimsroute naar Santiago de Compostella:
voeg toe aan je foto's de magie van de Camino, met stempels (sellos).
App voor webbrowsers, Android en Apple smartphones en tablets
EN ES IT PT DE FR NL

Camino Logo-app: afbeelding van de Camino met een eigen stempel
Camino Logo-app: ontwerp van het logo Camino Logo-app: plaats het logo op je foto
Download in de App Store
Ontdek het op Google Play


Zoveel foto's van je Camino de Santiago de Compostela, zoveel locaties, zoveel herinneringen: zo'n unieke reis!

Hoe zit het met het toevoegen van wat informatie over je foto's met een typisch camino-symbool: de stempel? Dat maakt het makkelijker om de reis bij te houden en je foto's te delen met mensen die niet op de Sint Jacobsroute waren.

Met de Camino Logo app kun je zeer mooie stempels ontwerpen met contextinformatie over elk van je dagelijkse etappes , om die stempels op je eigen foto's te plakken en ze te delen met je vrienden, je familie en je camino broers en zussen.


Voor elk van je etappes
Dan ben je helemaal klaar voor het ontwerp van je stempel:
Perfect, het ziet er net zo mooi uit als een sello op een credencial! (vertaling: zo mooi als een stempel op een pelgrimspaspoort)

Nu is het tijd om het op je foto's te plaatsen:
Tevreden met het resultaat? Deel de afbeelding met je vrienden!


Buen camino!


Foto's van mijn Camino in 2019: 29 etappes van St-Jean-Pied-de-Port naar Santiago de Compostella
Saint-Jean-Pied-de-PortSaint-Jean-Pied-de-Port - RoncesvallesRoncesvalles - UrdánizUrdániz - PamplonaPamplona - Puente la ReinaPuente la Reina - EstellaEstella - Los ArcosLos Arcos - LogroñoLogroño - NájeraNájera - Santo Domingo de la CalzadaSanto Domingo de la Calzada - BeloradoBelorado - AgésAgés - BurgosBurgos - HontanasHontanas - Boadilla del CaminoBoadilla del Camino - Carrión de los CondesCarrión de los Condes - Terradillos de los TemplariosTerradillos de los Templarios - El Burgo RaneroEl Burgo Ranero - LeónLeón - Villar de MazarifeVillar de Mazarife - AstorgaAstorga - FoncebadónFoncebadón - PonferradaPonferrada - TrabadeloTrabadelo - FonfríaFonfría - VileiVilei - Hospital da CruzHospital da Cruz - MelideMelide - O PedrouzoSantiago de CompostelaPrivacybeleid CaminoLogo-app

Er worden geen persoonlijke gegevens verzameld.
De enige opgeslagen gegevens worden lokaal op uw smartphone opgeslagen. Dit zijn de gegevens die u invoert bij het gebruik van de app. Deze gegevens worden automatisch verwijderd wanneer de app wordt verwijderd.


Copyright 2020-2021 Fabrice Fontaine
caminologo@caminologo.com